EVENEMENTEN

TOEPASSINGEN VAN PORTOFOONS BINNEN DE EVENEMENTEN SECTOR

R&S Communications B.V. is 25 jaar actief op het gebied van portofonie (radio communicatie). Wij zijn groot in de verkoop én verhuur van communicatie apparatuur, laat ons u adviseren en maak gebruik van onze kennis en expertise. Wij werken uitsluitend met bekende merken als Motorola, Kenwood, Hytera en Caltta.

” Van de opbouwcrew en beveiliging tot aan de verkeersregelaar op het parkeerterrein. Iedereen moet met elkaar in verbinding staan tijdens een evenement! “

Verhoog tijdens een evenement de productiviteit en veiligheid door gebruik te maken van portofoons. Door één druk op de knop weet direct de hele crew dat er een hek is omgewaaid of weet de EHBO dat er een calamiteit is. Goede communicatie kan letterlijk van levensbelang zijn. Bekijk de technieken die R&S inzet om de communicatie zo optimaal te laten verlopen.

TECHNIEKEN

Licentievrije-portofoons: Heeft u zelf een set met licentievrije portofoons dan is het mogelijk om dit te gebruiken op een evenement. Echter zitten hier wel veel nadelen aan om te gebruiken.
Voordelen: Gemakkelijk uit te breiden op bestaande set.
Nadelen:
Grote kans op medegebruikers en verstoringen.
DMR-portofoons: De meest gebruikte portofoons op evenementen. Stel zelf het aantal gespreksgroepen in dat u wilt gebruiken tijdens het evenement. Voordelen: Werk over uw eigen- óf de landelijke frequentievergunning van R&S. Nadelen: Voor een bereik groter dan 1,5e kilometer moeten er repeaters (versterkers) worden gebruikt.
TETRA-portofoons: TETRA geeft de gebruikers veel extra mogelijkheden. Zo zijn alle kanalen versterkt, kan men werken met GPS-tracking en dispatching en kan er worden gewerkt over een landelijk dekkend outdoor netwerk. Voordelen: Alle kanalen zijn versterkt en er kunnen een groot aantal gebruikersgroepen geprogrammeerd worden.
Nadelen: Duur in de aanschaf van carriers en portofoons.
4G-portofoons: 4G (LTE) portofoons kunnen worden ingezet wanneer er grote afstanden afgelegd moeten worden. Door de multi roaming simkaart wordt er altijd gewerkt op het netwerk met het sterkste signaal.
Voordelen: Op afstand programmeerbaar en bereik door heel de EU.
Nadelen: Wanneer er veel mobiele gebruikers zijn op een kleine afstand kan het zijn dat het netwerk overbelast raakt waardoor de portofoon geen verbinding kan maken.

HUUR- EN KOOP MOGELIJKHEDEN

Bij R&S Communications B.V. is het mogelijk om portofoons te kopen óf te huren. Wilt u portofoons kopen, ga dan naar de R&S Communications webshop. In onze webshop vind u een groot aanbod aan portofoons, oortjes en complete sets. Staan hier niet de portofoons en accessoires tussen die u zoekt? Neem dan contact met ons op om het buiten de webshop om te bestellen. 

Bent u op zoek naar portofoons maar wilt u dit gaan gebruiken voor een korte periode? Denk dan eens aan het huren van portofoons! Hierbij hoeft u zelf geen investering te doen voor de tijdelijke inzet van portofoons. Wij hebben een verhuurvloot van meer dan 5.000 portofoons en bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan licentievrije portofoons, DMR-portofoons, TETRA-portofoons, ATEX-portofoons en 4G-portofoons. Portofoons en accessoires kunt u per dag, week, maand of jaar bij ons huren. Wilt u meer informatie ontvangen over het huren van portofoons en accessoires? Neem dan contact met ons op. 

Twijfelt u of wilt u graag meer informatie over bepaalde producten of de werking hier van? Neem dan contact met ons op via 088-7710177 of webshop@rscomm.nl en maak gebruik van onze kennis en expertise. Wij helpen u graag verder!

DE R&S COMMUNICATIONS AANPAK

Elke sector vraagt  verschillende toepassingen en mogelijkheden van hun portofoons. Door de ruim 20 jaar ervaring in radio communicatie kent R&S Communications de valkuilen én oplossingen die het meest geschikt zijn. R&S gaat met u in gesprek en adviseert u bij de keuze voor de juiste oplossing. Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een offerte voor de besproken oplossing. De offerte is op basis van huur, koop óf een combinatie van beide opties. Zo ziet u direct wat voor u de meest geschikte oplossing is. Indien gewenst is het mogelijk om de besproken om de materialen voor een korte periode uit te testen op locatie. Voldoet deze oplossing niet aan de door u gestelde eisen? Dan wordt er een nieuw plan gemaakt, ontvangt u een nieuw voorstel en worden de nieuwe materialen nogmaals getest. Na een positieve afronding van de proefperiode en goedkeuring van de offerte worden de materialen volgens de afgesproken voorwaarden opgeleverd.

GESPREK

U plant een kennismakingsgesprek in om de situatie in kaart te brengen en desbetreffende wensen door te nemen.

OFFERTE

Naar aanleiding van het gesprek ontvangt u een huur en/of koop offerte.

TEST OP LOCATIE

Indien gewenst worden de materialen getest op locatie om de juiste werking te waarborgen en verwerken wij dit in een nieuwe offerte.

OPLEVERING

Na goedkeuring op de offerte worden de portofoons en eventuele installaties opgeleverd.
Winkelwagen

Vraag een offerte aan

Wilt u meerdere artikelen bestellen of in grote hoeveelheden? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177