Bel: 088-7710177

Momenteel ervaren wij langere levertijden dan normaal op een aantal van onze portofoons, hierdoor kan het zijn dat de levertijden langer duren dan dat u van ons gewend bent. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd van deze producten. Excuses voor het ongemak.

Smartphone integratie in combinatie met portofoons

Portofoons en mobiele telefoons gaan steeds meer functies van elkaar overnemen. Deze toestellen communiceren via LTE (4G-netwerk) of WiFi (inpandig gebruik), wat inhoudt dat het bereik vergroot wordt tot de gehele EU. In combinatie met een data simkaart kan iedereen zorgeloos communiceren. Het is mogelijk om ook alleen een app op je eigen smartphone te installeren waarmee je dezelfde functionaliteiten krijgt als de portofoongebruiker. Je hoeft dan geen apart toestel aan te schaffen en kan toch moeiteloos meedoen in de groepscommunicatie met de overige gebruikers binnen de groep. Denk hierbij aan het maken van foto’s en video’s, voiceberichten maken en verzenden en live GPS tracking. Bekijk de hotspots op de afbeelding hieronder voor meer informatie.
Ondersteunt externe apps uit de Google Play store
Van lokale- tot EU dekking
Voeg een eigen simkaart toe
Koppel met conventionele DMR-netwerken
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

ADVIES

Laat onze experts u adviseren

HUREN

Van een dag tot aan meerdere jaren

Verkoop

Koop uw eigen set

Winkelwagen

Vraag een offerte aan

Wilt u meerdere artikelen bestellen of in grote hoeveelheden? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177