WAREHOUSING

TOEPASSINGEN VAN PORTOFOONS BINNEN DE WAREHOUSING SECTOR

R&S Communications B.V. is 25 jaar actief op het gebied van portofonie (radio communicatie). Wij zijn groot in de verkoop én verhuur van communicatie apparatuur, laat ons u adviseren en maak gebruik van onze kennis en expertise. Wij werken uitsluitend met bekende merken als Motorola, Kenwood, Hytera en Caltta.
” Laat uw medewerkers hun taken veilig uitvoeren en verstuur e-mails, takenlijsten of order statussen door. “

Verhoog binnen uw warehouse de  productiviteit en veiligheid door gebruik te maken van portofoons. Door één druk op de knop worden calamiteiten gemeld en kunnen e-mails worden verstuurd, takenlijsten afgerond en orderstatussen doorgegeven. Goede communicatie is de basis van elke grote organisatiel, bekijk de technieken die R&S inzet om de communicatie zo optimaal te laten verlopen.

TECHNIEKEN

DMR-portofoons: Wanneer er binnen een pand of op een locatie grote afstanden moeten worden afgelegd dan is een DMR portofoon de juiste keuze. 

Voordelen: Werk over uw eigen- frequentievergunning en maak gebruik van voorgeprogrammeerde status berichten en -noodknoppen. Portofoons hebben een groot display met toetsenbord om e-mails te versturen, takenlijsten af te ronden of order statussen door te geven.

4G-portofoons: 4G (LTE) portofoons werken over het bestaande 4G netwerk met behulp van een multi roaming simkaart en zoekt het sterkste netwerk van de 3 grootste aanbieders in Nederland. Heeft u een inpandig en sterk WIFI-netwerk? Ook deze portofoons zijn hier op in te koppelen en kunnen werken over het netwerk. Daarnaast zijn er losse apps beschikbaar om op uw eigen telefoon te installeren, zo wordt deze onderdeel van het netwerk en kan in dezelfde groep zenden, ontvangen en GPS-statussen versturen. 

Voordelen: Op afstand te programmeren en kan met een onbeperkt aantal groepen geprogrammeerd worden. 

HUUR- EN KOOP MOGELIJKHEDEN

Bij R&S Communications B.V. is het mogelijk om portofoons te kopen óf te huren. Wilt u portofoons kopen, ga dan naar de R&S Communications webshop. In onze webshop vind u een groot aanbod aan portofoons, oortjes en complete sets. Staan hier niet de portofoons en accessoires tussen die u zoekt? Neem dan contact met ons op om het buiten de webshop om te bestellen. 

Bent u op zoek naar portofoons maar wilt u dit gaan gebruiken voor een korte periode? Denk dan eens aan het huren van portofoons! Hierbij hoeft u zelf geen investering te doen voor de tijdelijke inzet van portofoons. Wij hebben een verhuurvloot van meer dan 5.000 portofoons en bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan licentievrije portofoons, DMR-portofoons, TETRA-portofoons, ATEX-portofoons en 4G-portofoons. Portofoons en accessoires kunt u per dag, week, maand of jaar bij ons huren. Wilt u meer informatie ontvangen over het huren van portofoons en accessoires? Neem dan contact met ons op. 

Twijfelt u of wilt u graag meer informatie over bepaalde producten of de werking hier van? Neem dan contact met ons op via 088-7710177 of webshop@rscomm.nl en maak gebruik van onze kennis en expertise. Wij helpen u graag verder!

DE R&S COMMUNICATIONS AANPAK

Elke sector vraagt  verschillende toepassingen en mogelijkheden van hun portofoons. Door de ruim 20 jaar ervaring in radio communicatie kent R&S Communications de valkuilen én oplossingen die het meest geschikt zijn. R&S gaat met u in gesprek en adviseert u bij de keuze voor de juiste oplossing. Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een offerte voor de besproken oplossing. De offerte is op basis van huur, koop óf een combinatie van beide opties. Zo ziet u direct wat voor u de meest geschikte oplossing is. Indien gewenst is het mogelijk om de besproken om de materialen voor een korte periode uit te testen op locatie. Voldoet deze oplossing niet aan de door u gestelde eisen? Dan wordt er een nieuw plan gemaakt, ontvangt u een nieuw voorstel en worden de nieuwe materialen nogmaals getest. Na een positieve afronding van de proefperiode en goedkeuring van de offerte worden de materialen volgens de afgesproken voorwaarden opgeleverd.

GESPREK

U plant een kennismakingsgesprek in om de situatie in kaart te brengen en desbetreffende wensen door te nemen.

OFFERTE

Naar aanleiding van het gesprek ontvangt u een huur en/of koop offerte.

TEST OP LOCATIE

Indien gewenst worden de materialen getest op locatie om de juiste werking te waarborgen en verwerken wij dit in een nieuwe offerte.

OPLEVERING

Na goedkeuring op de offerte worden de portofoons en eventuele installaties opgeleverd.
Winkelwagen

Vraag een offerte aan

Wilt u meerdere artikelen bestellen of in grote hoeveelheden? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177