Vragen over ons verkoopassortiment of verhuurmogelijkheden?

Bel 088-7710177 of mail naar webshop@rscomm.nl

EventSummit 2023

Gepubliceerd op: Maandag 27 februari 2023

EventSummit 2023

🔺 Afbeelding: R&S Communications staat dit jaar op de EventSummit.

EventSummit 2023

Wie zien wij volgende week donderdag in de Jaarbeurs Utrecht?

Op donderdag 9 maart vindt de 15e editie plaats de EventSummit in de Jaarbeurs. EventSummit is hét grootste eendaagse platform voor de festival – en evenementenbranche waar meer dan 400 exposanten samenkomen.

Uiteraard zal R&S Communications B.V. deze editie niet ontbreken! Stefan Henkel en Erik van Dorp vertellen je graag over de laatste nieuwe trends en mogelijkheden op het gebied van portofoons in combinatie met GPS-tracking. 📱 🛰

Nog geen tickets? Reserveer ze nu meteen op www.eventsummit.nl!

Zien we je daar? 💬

📧: info@rscomm.nl
📞: 088-7710177
🌍: www.rscommunications.nl

#RSCommunications #Beurs #Events #EventSummit #Jaarbeurs #Missiekritisch #Communications

Winkelwagen

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar huurportofoons of wilt u een (verkoop) offerte voor één van onze artikelen ontvangen? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177 of chat met een van onze medewerkers.