Vragen over ons verkoopassortiment of verhuurmogelijkheden?

Bel 088-7710177 of mail naar webshop@rscomm.nl

Defecten en retouren

Defecten 

Binnen de garantie periode

R&S Communications hanteert altijd 12 maanden garantie na factuur datum. Bepaalde producten hanteren daarnaast nog extra 12 of 24 maanden fabriek garantie, dit wordt dan altijd van tevoren aan u gemeld. De garantiedatum start op de datum dat de factuur is opgesteld. 

Defecte producten die niet zijn te herstellen worden vervangen vanuit onze eigen voorraad. Als blijkt dat op dat moment hetzelfde product niet voorradig is zal in overleg een gelijkwaardig of beter product aangeboden worden.

Heeft u een defect dan kunt u dat melden per email of ons contact formulier. Zonder vooraf gaande communicatie worden defecte producten niet in behandeling genomen. De verzendkosten naar R&S Communications zijn voor eigen rekening, producten die niet voldoende gefrankeerd of onjuist zijn verstuurd worden geweigerd.  De verzendkosten retour naar de klant zijn voor rekening van R&S Communications. Zorg er voor dat u bij alle communicatie het referentie- of factuurnummer en (eventueel) desbetreffende serienummers bij de hand heeft. Op deze manier kunnen wij u sneller van dienst zijn. 

R&S Communications is onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk voor verlies of schade tijdens transport van de klant naar R&S Communications. Wij adviseren u dan ook altijd het pakket of briefpost aangetekend naar ons te versturen.

Retouren 

Binnen de garantie periode

Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met de aankoop. Mocht dit helaas niet zo zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om het product te retourneren. Na ontvangst van u aankoop heeft u altijd 14 dagen de tijd om u aankoop te retourneren, waarna wij het bedrag terugstorten of samen een vervangend artikel uitzoeken. Het betaalde bedrag inclusief de verzendkosten worden binnen 14 dagen op het door u aangegeven bank nummer retour gestort.

Producten dienen compleet en in originele verpakking in onbeschadigde toestand retour te worden gestuurd. Als blijkt dat producten niet compleet, beschadigd  of zonder de juiste verpakkingen te zijn geretourneerd dan sturen wij de artikelen terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.

R&S Communications is onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk voor verlies of schade tijdens het transport. Wij adviseren u dan ook altijd het pakket of briefpost aangetekend naar ons te versturen. De verzendkosten naar R&S Communications zijn voor eigen rekening, producten die niet voldoende gefrankeerd of onjuist zijn verstuurd worden geweigerd. 

Heeft u vragen over defecten of wilt u iets retour sturen?

Winkelwagen

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar huurportofoons of wilt u een (verkoop) offerte voor één van onze artikelen ontvangen? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177 of chat met een van onze medewerkers.