Bel: 088-7710177

Licentievrije portofoons

Licentievrije portofoons zijn in Nederland uitermate populair. Dit komt omdat, de naam zegt het al, de portofoons licentievrij zijn wat inhoudt dat de portofoons zijn vrijgesteld van een professionele zendvergunning. De vergunningsvrije portofoons vallen onder de PMR446-regeling en mogen door heel Europa worden gebruikt. Door de standaard configuratie zijn de portofoons eenvoudig in gebruik en plug and play: haal de portofoon uit de doos en u kunt er direct mee werken. Door het compacte design van deze toestellen zijn ze ideaal om te gebruiken in de horeca, retail, supermarkten of thuis gebruik.

Hebben licentievrije portofoons ook nadelen? Zeker! Door het beperkte zendvermogen is het bereik minder groot dan vergunninghoudende portofoons en daarnaast is de kans op een medegebruiker aanwezig. Twijfelt u of een licentievrije portofoon de juiste keuze voor uw gebruikssituatie is? Neem dan contact met ons op.

ADVIES

Laat onze experts u adviseren

HUREN

Van een dag tot aan meerdere jaren

Winkelwagen

Vraag een offerte aan

Wilt u meerdere artikelen bestellen of in grote hoeveelheden? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177