Vragen over ons verkoopassortiment of verhuurmogelijkheden?

Bel 088-7710177 of mail naar webshop@rscomm.nl

RETAIL

Retail

R&S Communications B.V. is 25 jaar actief op het gebied van portofonie (radio communicatie). Wij zijn groot in de verkoop én verhuur van communicatie apparatuur, laat ons u adviseren en maak gebruik van onze kennis en expertise. Wij werken uitsluitend met bekende merken als Motorola, Kenwood, Hytera en Caltta.
” Van personeel achter de kassa tot in het magazijn, zorg ervoor dat iedereen in de winkel met elkaar in verbinding staat. “

Verhoog in uw winkel de productiviteit van uw medewerkers door gebruik te maken van portofoons. Door één druk op de knop weet de gastheer dat een kan een kassabediende een manager oproepen of kan er aan het magazijn gevraagd worden of er nog voorraad van een product aanwezig is. Bekijk de technieken die R&S inzet om de communicatie zo optimaal te laten verlopen.

TECHNIEKEN

Licentievrije-portofoons: Heeft u zelf een set met licentievrije portofoons dan is het mogelijk om dit te gebruiken in de retail. Sluit een oortje aan op de set voor discrete communicatie.
Voordelen: Gemakkelijk uit te breiden op bestaande set en plug and play uit de doos te gebruiken. Licentievrije toestellen zijn vaak robuust mét een grote PTT-knop.
Nadelen:
 Kans op medegebruikers.
DMR-portofoons: Heeft u een grote winkel met meerdere verdiepingen met daarachter een groot magazijn? Denk dan aan de krachtige DMR-portofoons die met gemak grote afstanden kunnen overbruggen.
Voordelen:
Werk over uw eigen- frequentievergunning en maak meerdere spraakgroepen aan voor elke discipline.
Nadelen: Vergunningsplicht voor de frequenties. 

Huur uw portofoons en toebehoren bij R&S

Bij R&S kunt u voor elke gewenste situatie portofoons en toebehoren huren. Met een verhuurvloot van meer dan 5.500 vergunningsvrije-, DMR (ATEX)-, TETRA-, en 4G-portofoons hebben wij altijd de juiste oplossing voor uw project. Naast portofoons hebben wij ook een grote voorraad op het gebied van speakermicrofoons, beveiligingsoortjes en noise canceling headsets. Wij werken alleen met bekende merken als Motorola, Kenwood, Caltta en Hytera. Heeft u projecten waarbij u uw bestaande portofoon set moet opschalen, grote afstanden moeten afgeleggen of diverse kanalen nodig? Wij adviseren u graag over het best passende systeem.

Hoe werkt portofoonverhuur bij R&S?

R&S maakt het huren van portofoons zeer toegankelijk.  Vul ons aanvraag formulier in met uw gegevens die wij op de offerte mogen gebruiken, gewenste materialen, gewenste huurperiode en manier van afleveren. Op basis van deze gegevens stellen wij zo snel mogelijk een scherpe offerte op. 

Al onze portofoons en accessoires zijn in topconditie voordat ze bij ons de deur uit gaan. Alles wordt gecontroleerd op de werking, wordt geprogrammeerd op de juiste kanalen en alle batterijen worden vol geladen. Op deze manier kunt u alles direct in gebruik nemen wanneer u onze spullen in ontvangst neemt. 

Huurassortiment van Motorola, Kenwood en Hytera portofoons

De verhuurprijzen hangen af van diverse factoren:

– Welk type portofoon wilt u gebruiken?
– Wat voor accessoires wilt u gebruiken?
– Wat is de huurtermijn?

Hoe langer u wilt huren, hoe scherper het huurtarief zal zijn. Wij werken met dag-, week-, maand- en jaarprijzen. Mocht u voorkeur voor een bepaald merk hebben vermeld dit dan bij de offerte aanvraag. Hebben wij dit niet in ons assortiment zitten dan bieden wij u een vergelijkbaar product aan. Wilt u de exacte prijs weten voor uw project? Vraag dan een offerte aan!

Portofoons en accessoires kopen

U kunt er ook voor kiezen om uw materiaal bij ons aan te schaffen. Wij adviseren u tijdens het verkoopproces en stellen een scherpe offerte voor u op. Ons assortiment bestaat uit diverse accessoires, software en complete portofoonsets. Wilt u er zeker van zijn dat uw eigen portofoons in topconditie blijven? Sluit dan een Service Level Agreement bij ons af. 

Winkelwagen

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar huurportofoons of wilt u een (verkoop) offerte voor één van onze artikelen ontvangen? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177 of chat met een van onze medewerkers.