Vragen over ons verkoopassortiment of verhuurmogelijkheden?

Bel 088-7710177 of mail naar webshop@rscomm.nl

30 Years of Thunderdome

30 Years of Thunderdome

Gepubliceerd op: Maandag 12 December 2022

30 Years of Thunderdome

🔺 Afbeelding: De entree van de 30e editie van Thunderdome in de Jaarbeurs Utrecht.

30 Years of Thunderdome

Afgelopen zaterdag waren er zo’n 50.000 bezoekers in de Jaarbeurs Utrecht aanwezig op één van de grootste hardcore events van de wereld; Thunderdome. Het feest groeide in het begin van de jaren negentig uit tot een wereldwijd fenomeen en sindsdien hebben wij bij een aantal edities de communicatie mogen verzorgen.

Vanaf de eerste opbouw- tot de laatste afbouw dag hebben wij een dekkend TETRA-netwerk met meerdere kanalen opgebouwd waarbij de gehele Jaarbeurs dekkend was. Ondanks de harde muziek tijdens de show blijft TETRA kraakheldere audio geven waardoor men feilloos met elkaar kan communiceren. 📱

👇 Ook tijdens uw evenement gebruik maken van Tetra-portofoons? Neem dan nu contact met ons op! 👇

📧: info@rscomm.nl
📞: 088-7710177
🌍: www.rscommunications.nl

#RSCommunications #Kritische #Communicatie #Thunderdome #Portofoons #Tetra #Missiekritisch #events

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar huurportofoons of wilt u een (verkoop) offerte voor één van onze artikelen ontvangen? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177 of chat met een van onze medewerkers.