Vragen over ons verkoopassortiment of verhuurmogelijkheden?

Bel 088-7710177 of mail naar webshop@rscomm.nl

Hytera Hytalk

Breng uw 4G portofoons en bodycams samen in één platform.

Het alles in één platform op het gebied van crowd control

Wilt u snel inzicht krijgen op grote massa’s mensen, escalatie voorkomen of precies weten hoeveel mensen er in uw bedrijfspand of winkel zijn? Met behulp van crowd control houdt u exact en eenvoudig bij hoeveel mensen zich op een bepaalde locatie bevinden. Lees hier meer over hoe je met behulp van crowd management dit het best kan toepassen. Hytera biedt een one-stop PoC oplossing aan waarbij mobiele applicaties voor spraak en beeld van bodycams samenkomen in één software programma: Hytera Hytalk. 

Crowd management

Krijg inzicht in grote mensen stromingen en reduceer de risico's die kunnen ontstaan.

voorkom escalatie

Kijk live mee met een incident of kijk terug in de tijd naar het ontstaan hier van.

combineer beeld én geluid

Combineer beeld en geluid om de situatie perfect in beeld te krijgen.

Maak kennis met Hytera HyTalk

Een van de belangrijkste doelstellingen van crowd management is te voorkomen dat er waar dan ook een te grote publieksdichtheid ontstaat.

Met een te grote publieksdichtheid kan het gebeuren dat een mensenmassa zich ineens anders gaat gedragen dan voorzien – vaak nadat er iets onverwachts gebeurde, of iets met een sterke emotionele impact. Een grote menigte kan dan een gevaarlijke eigen dynamiek ontwikkelen – sterke stuwing van achteren naar voren, tegengestelde publieksstromen, mensen die over hekken proberen te klimmen. Voorkomen is beter dan genezen; voorkom deze situaties door er op te handelen voordat de situatie zich voordoet.

Met Hytera HyTalk communiceert u over het mobiele 4G netwerk en streamt u live videobeelden van een bodycam in één platform.

Met het alles in één platform van Hytera kunt u hier goed op inspelen door gebruik te maken van diverse key features die een cruciale rol spelen voor crowd management. Communiceer met het hele team door middel van portofoons die werken over het mobiele 4G netwerk, wat er voor zorgt dat het bereik eindeloos is. Combineer dit met het streamen van live videobeelden die uitkomen in hetzelfde platform als waar de portofoons worden gemanaged. Bekijk ondertussen live GPS locaties van alle teamleden om te kijken of ze op de juiste plek staan en deel tegelijkertijd foto’s en/of video’s met de rest van het team. Ontstaat er een tijdelijke vraag naar een calamiteiten of noodkanaal dan kan er met één druk op de knop een dynamische groep worden aangemaakt waar alle belangrijke personen in kunnen worden gesleept. 

De Hytera HyTalk app kan daarnaast op elk Android toestel worden geïnstalleerd, op deze manier kunt u elke telefoon onderdeel maken van het portofoon netwerk. 

Alles in één platform

Met het Hytalk platform van Hytera kan je alles in één software pakket onder brengen:
Landelijke spraak via het 4G netwerk; 
Maak snel dynamische groepen aan; 
Bekijk live bodycam beelden; 
Deel multimedia berichten; 
Installeer app op eigen telefoon; 
Bekijk live GPS locaties. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Hytera Hytalk?

Neem contact met ons op en boek uw demo!

Hoe maak ik gebruik van het Hytera HyTalk portfolio?

Om gebruik te maken van het Hytera Hytalk portfolio moet er altijd gebruik worden gemaakt van een portofoon/bodycam in combinatie met een werkende simkaart met databundel en een software licentie voor het HyTalk programma. Komt u hier niet uit? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

De portofoon en/of bodycam moet altijd in combinatie met een simkaart en HyTalk applicatie worden afgenomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Hytera Hytalk binnen uw organisatie of evenement?

Bekijk hier het  Hytera HyTalk portfolio.
Wilt u snel inzicht krijgen op grote massa’s mensen, escalatie voorkomen of precies weten hoeveel mensen er in uw bedrijfspand of winkel zijn? Gebruik hierbij een Hytera portofoon, smartphone, bodycam of dispatcher. Bekijk hier het portfolio van Hytera HyTalk.

Combineer de diverse producten uit het portfolio en haal alles uit het platform

4G-Portofoons - PNC380
De Hytera PNC380 combineert directe communicatie via het 4G netwerk en multimedia applicaties in één toestel. De PNC380 werkt over 2G, 3G, 4G of WIFI en kan veel multimedia diensten leveren zoals 4G video transmissie, delen van GPS locaties en het ontvangen/verzenden van multimedia berichten. De grote PTT-knop maakt het makkelijk om snel te communiceren. Met ‘loud and clear’ audio, dedicated alarmknop en een 4.000mAh batterij die meer dan een dag meegaat wordt dit type portofoon voornamelijk gebruik in de logistieke sector, beveiliging en BHV sector en grootschalige evenementen.

Andere features van de PNC380 zijn:
IP67-certificering 
GPS/GLONASS/BDS/AGPS voor zeer nauwkeurige GPS positionering 
Uitgerust met een aparte noodknop 
Smartphone - Hytera PNC560

De Hytera PNC560 geeft het beste van beide werelden – een professionele PoC portofoon én smartphone in één. Met een druk op de knop is het mogelijk om supersnel ‘mission-critical push to talk’ (MCPTT) over het 5G/LTE netwerk te werken. 

Andere features van de PNC560 zijn:

IP68-certificering en 1,5m drop resistant 
6,3 inch 1080P touchscreen 
Gebruik de mobiele HyTalk app om met de portofoons te communiceren.  
Bodycam - Hytera VM580D

De Hytera VM580D is een ultra dun, smart 4G bodycam met grote mogelijkheden. Het 2.0′ inch touch display geeft de mogelijkheid om direct camerabeelden te bekijken óf terug te kijken. De grote PTT-knop, losse noodknop en direct SOS functie waarborgen de veiligheid van uw medewerkers. 

Andere features van de VM580D zijn:

1080p HD Video met infrarood night vision 
Ondersteuning van GPS,GLONASS en AGPS 
Ingebouwde spraak mogelijkheden (PoC) 
Bodycam - Hytera VM780

De Hytera VM780 tilt RVM (Remote Video Microphone) Bodycams naar een grote hoogte door een groot scala aan nieuwe mogelijkheden zoals een 2,8″ inch touch display en een sterke batterij dat tot 8 uur achter elkaar kan opnemen.

Andere features van de VM780 zijn:

1080p HD Video 
3G/4G/WIFI & Bluetooth  
Ingebouwde spraak mogelijkheden (PoC) 
Software - Hytera HyTalk

Laat alle producten van  Hytera samen komen in het HyTalk platform. Maak gebruik van de voordelen van portofoons, bodycams en mobiele applicaties en gebruik de software voor:

Directe spraak communicatie over diverse diveces 
Video streaming 
Web-based dispatcher 
Opnamen terugluisteren of terugkijken 
Direct noodoproepen verzenden 

verhuur

Bekijk de voordelen van huren

Naast verkoop kunt u bij ons ook terecht voor verhuur. In ons assortiment bieden wij alleen bekende merken aan als Hytera en Motorola. 

Wat verhuren wij voor materiaal?

Diverse type portofoons

Van vergunningsvrij- tot 4G portofoons, accessoires en toebehoren.

Niet zelf investeren

Waarom de investering zelf doen als u het maar een aantal keer per jaar gebruikt?

Scherpste tarieven

Hoe langer u huurt, hoe scherper de huurtarieven zijn.

Merken
Merken
Prijs
Prijs
Meer
Levertijd
Levertijd
Vergunning
Levertijd 1-3 werkdagen
Hytera VM580D draagbare bodycam
 370,00 excl. BTW
Levertijd 1-3 werkdagen
Hytera VM780 draagbare bodycam 128GB
 660,00 excl. BTW
Levertijd 1-3 werkdagen
Hytera VM780 draagbare bodycam 16GB
 510,00 excl. BTW
Levertijd 1-3 werkdagen
Hytera VM780 draagbare bodycam 32GB
 560,00 excl. BTW
Levertijd 1-3 werkdagen
Hytera HyTalk platform
Levertijd 1-3 werkdagen
Hytera VM780 draagbare bodycam 64GB
 610,00 excl. BTW

Benieuwd naar hoe wij uw bedrijf kunnen helpen
op het gebied van communicatie?

Iedere gebruikssituatie vraagt om een andere oplossingen. Wij zorgen ervoor dat u als particulier of bedrijf met vertrouwen kunt communiceren op de best passende manier.

Winkelwagen

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar huurportofoons of wilt u een (verkoop) offerte voor één van onze artikelen ontvangen? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177 of chat met een van onze medewerkers.