RITRON - THE QUICK ASSIST® WIRELESS SHOPPING CALL BUTTON.

De Ritron – Quick Assist ® Wireless Shopper Call Button kan direct op uw bestaande portofoonnetwerk worden geprogrammeerd en zorgt ervoor dat voor opgenomen spraakberichten kraakhelder worden afgespeeld. 

De Quick Assist maakt het mogelijk voor klanten, leveranciers of bezoekers om met één druk op knop assistentie aan te vragen. Wanneer de knop wordt ingedrukt zend de Quick Assist een kraakhelder, voor opgenomen spraakbericht naar alle portofoons in het netwerk. De Wireless Shopper Call Button is geschikt voor in-store gebruik.

RITRON - THE QUICK ASSIST® WIRELESS VOICE DOORBELL.

De Ritron – Quick Assist ® Wireless Voice Doorbell kan direct op uw bestaande portofoonnetwerk worden geprogrammeerd en zorgt ervoor dat voor opgenomen spraakberichten kraakhelder worden afgespeeld. 

De Voice Doorbell maakt het mogelijk voor leveranciers of bezoekers om met één druk op knop assistentie bij een gesloten deur aan te vragen. Wanneer de knop wordt ingedrukt zend de Voice Doorbell een kraakhelder, voor opgenomen spraakbericht naar alle portofoons in het netwerk. Minimaliseer de wachttijden voor

RITRON - THE QUICK ASSIST® DEMO VIDEO

Winkelwagen

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar huurportofoons of wilt u een (verkoop) offerte voor één van onze artikelen ontvangen? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen.

Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177 of chat met een van onze medewerkers.