Vragen over ons verkoopassortiment of verhuurmogelijkheden?

Bel 088-7710177 of mail naar webshop@rscomm.nl

VEILIGHEID

Veiligheid

R&S Communications B.V. is 25 jaar actief op het gebied van portofonie (radio communicatie). Wij zijn groot in de verkoop én verhuur van communicatie apparatuur, laat ons u adviseren en maak gebruik van onze kennis en expertise. Wij werken uitsluitend met bekende merken als Motorola, Kenwood, Hytera en Caltta.
” Zorg ervoor dat eerstelijns personeel een veilige- en betrouwbare spraakverbinding kunnen gebruiken om niet alleen elkaars maar ook uw veiligheid te waarborgen. “

Verhoog de productiviteit en veiligheid van personeel door gebruik te maken van portofoons. Sta met één druk op de knop in verbinding met een dispatcher of leidinggevende van een BHV-ploegGoede communicatie kan letterlijk van levensbelang zijn. Bekijk de technieken die R&S inzet om de communicatie zo optimaal te laten verlopen.

TECHNIEKEN

Licentievrije-portofoons: Heeft u zelf een set met licentievrije portofoons dan is het mogelijk om dit te gebruiken als BHV’er binnen een bedrijfspand. Voor grotere doeleinden is een ander type radio meer voor de hand liggend.
Voordelen: Gemakkelijk uit te breiden op bestaande set en plug and play uit de doos te gebruiken.
Nadelen:
Grote kans op medegebruikers en verstoringen en als het een groot pand is kan het zijn dat de licentievrije portofoons niet krachtig genoeg zijn om dit compleet dekkend te maken.
DMR-portofoons: Wanneer er binnen een pand of op een locatie grote afstanden moeten worden afgelegd dan is een DMR portofoon de juiste keuze. Voordelen: Werk over uw eigen- frequentievergunning en maak gebruik van voorgeprogrammeerde status berichten en -noodknoppen. 
TETRA-portofoons: TETRA geeft de gebruikers veel extra mogelijkheden. Zo zijn alle kanalen versterkt, kan men werken met GPS-tracking en dispatching en kan er worden gewerkt over een landelijk dekkend outdoor netwerk. Voordelen: Er kan een groot aantal gebruikersgroepen geprogrammeerd worden met vooraf bepaalde statusberichten.
Nadelen: Duur in de aanschaf van carriers en portofoons.
4G-portofoons: 4G (LTE) portofoons kunnen worden ingezet wanneer er grote afstanden afgelegd moeten worden. Door de multi roaming simkaart wordt er altijd gewerkt op het netwerk met het sterkste signaal.
Voordelen: Op afstand programmeerbaar en bereik door heel de EU.
Nadelen: Wanneer er veel mobiele gebruikers zijn op een kleine afstand kan het zijn dat het netwerk overbelast raakt waardoor de portofoon geen verbinding kan maken.

Huur uw portofoons en toebehoren bij R&S

Bij R&S kunt u voor elke gewenste situatie portofoons en toebehoren huren. Met een verhuurvloot van meer dan 5.500 vergunningsvrije-, DMR (ATEX)-, TETRA-, en 4G-portofoons hebben wij altijd de juiste oplossing voor uw project. Naast portofoons hebben wij ook een grote voorraad op het gebied van speakermicrofoons, beveiligingsoortjes en noise canceling headsets. Wij werken alleen met bekende merken als Motorola, Kenwood, Caltta en Hytera. Heeft u projecten waarbij u uw bestaande portofoon set moet opschalen, grote afstanden moeten afgeleggen of diverse kanalen nodig? Wij adviseren u graag over het best passende systeem.

Hoe werkt portofoonverhuur bij R&S?

R&S maakt het huren van portofoons zeer toegankelijk.  Vul ons aanvraag formulier in met uw gegevens die wij op de offerte mogen gebruiken, gewenste materialen, gewenste huurperiode en manier van afleveren. Op basis van deze gegevens stellen wij zo snel mogelijk een scherpe offerte op. 

Al onze portofoons en accessoires zijn in topconditie voordat ze bij ons de deur uit gaan. Alles wordt gecontroleerd op de werking, wordt geprogrammeerd op de juiste kanalen en alle batterijen worden vol geladen. Op deze manier kunt u alles direct in gebruik nemen wanneer u onze spullen in ontvangst neemt. 

Huurassortiment van Motorola, Kenwood en Hytera portofoons

De verhuurprijzen hangen af van diverse factoren:

– Welk type portofoon wilt u gebruiken?
– Wat voor accessoires wilt u gebruiken?
– Wat is de huurtermijn?

Hoe langer u wilt huren, hoe scherper het huurtarief zal zijn. Wij werken met dag-, week-, maand- en jaarprijzen. Mocht u voorkeur voor een bepaald merk hebben vermeld dit dan bij de offerte aanvraag. Hebben wij dit niet in ons assortiment zitten dan bieden wij u een vergelijkbaar product aan. Wilt u de exacte prijs weten voor uw project? Vraag dan een offerte aan!

Portofoons en accessoires kopen

U kunt er ook voor kiezen om uw materiaal bij ons aan te schaffen. Wij adviseren u tijdens het verkoopproces en stellen een scherpe offerte voor u op. Ons assortiment bestaat uit diverse accessoires, software en complete portofoonsets. Wilt u er zeker van zijn dat uw eigen portofoons in topconditie blijven? Sluit dan een Service Level Agreement bij ons af. 

Winkelwagen

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar huurportofoons of wilt u een (verkoop) offerte voor één van onze artikelen ontvangen? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177 of chat met een van onze medewerkers.