Vragen over ons verkoopassortiment of verhuurmogelijkheden?

Bel 088-7710177 of mail naar webshop@rscomm.nl

TETRA-portofoons

R&S Communications is gespecialiseerd in TETRA portofoons en alle mogelijkheden die daar bij horen. TETRA portofoons zijn uitermate geschikt voor bedrijven en organisaties die veel spraak verkeer moeten verwerken. De TETRA standaard is opgesteld door het Europees Telecommunicatie en Standaardisatie Instituut.

Een TETRA systeem heeft vele voordelen, zo zijn alle kanalen versterkt, heeft het minder frequenties nodig voor een groot aantal gebruikersgroepen, kan er gebruik worden gemaakt van dispatching en GPS-tracking en bouwt het een gesprek op binnen een aantal milliseconden. De portofoons van TETRA kunnen op meerdere manieren geprogrammeerd worden, zo installeren wij een TETRA-carrier om een lokale dekking op een terrein of locatie te creëren. Daarnaast kan het ook over een landelijk dekkend netwerk worden geprogrammeerd waardoor er een werkgebied ontstaat ter grootte van heel Nederland. 

R&S heeft een grote verhuurpoule van ruim 2.500 TETRA-portofoons en accessoires tot haar beschikking. Deze worden onder andere ingezet bij partijen die de veiligheid in een grote regio moeten waarborgen , grootschalige evenementen en vaste objecten.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van TETRA, wilt u een TETRA portofoon of -systeem aankopen of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Winkelwagen

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar huurportofoons of wilt u een (verkoop) offerte voor één van onze artikelen ontvangen? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177 of chat met een van onze medewerkers.