VASTE OBJECTEN

TOEPASSINGEN VAN PORTOFOONS BIJ VASTE OBJECTEN

R&S Communications B.V. is 25 jaar actief op het gebied van portofonie (radio communicatie). Wij zijn groot in de verkoop én verhuur van communicatie apparatuur, laat ons u adviseren en maak gebruik van onze kennis en expertise. Wij werken uitsluitend met bekende merken als Motorola, Kenwood, Hytera en Caltta.
” R&S Communications bouwt een passende communicatie oplossing voor in elk vast object. Van concertzaal, voetbalstadion en zwembad tot schoolgebouw. “

Verhoog uw productiviteit, veiligheid en bereikbaarheid door gebruik te maken van portofoons. Door één druk op de knop kunt u collega’s bereiken op de momenten dat u dit nodig heeft. Goede communicatie is de basis van elk team en kan letterlijk van levensbelang zijn. R&S Communications denkt graag mee in de mogelijkheden voor uw locatie. Wij bouwen een passende communicatieoplossing voor een tijdelijk- of langdurige periode en geheel naar uw wensen en inzichten. Bekijk de technieken die R&S inzet om de communicatie bij vaste objecten zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

TECHNIEKEN

DMR-portofoons: Zijn krachtig en beschikken over veel extra functionaliteiten naast het normale zenden en ontvangen. Denk hierbij aan het versturen van voorgeprogrammeerde statusberichten of de Man-Down functie.
Voordelen: Programmeerbare knoppen en vaak is er de mogelijkheid voor het programmeren van de portofoons met meerdere zones.
Nadelen: De digitale audiokwaliteit 
TETRA-portofoons: TETRA geeft de gebruikers veel extra mogelijkheden. Zo zijn alle kanalen versterkt, kan men werken met GPS-tracking en dispatching. Voordelen: Alle kanalen zijn versterkt, display met kanaalweergave, kraakheldere audio en er kunnen een groot aantal gebruikersgroepen geprogrammeerd worden.
Nadelen: Duur in de aanschaf van carriers en portofoons.

4G-portofoons: 4G (LTE) portofoons werken over het bestaande 4G netwerk met behulp van een multi roaming simkaart en zoekt het sterkste netwerk van de 3 grootste aanbieders in Nederland. Heeft u een inpandig en sterk WIFI-netwerk? Ook deze portofoons zijn hier op in te koppelen en kunnen werken over het netwerk. Daarnaast zijn er losse apps beschikbaar om op uw eigen telefoon te installeren, zo wordt deze onderdeel van het netwerk en kan in dezelfde groep zenden, ontvangen en GPS-statussen versturen. 

Voordelen: Op afstand te programmeren en kan met een onbeperkt aantal groepen geprogrammeerd worden.  Nadelen: Wanneer er veel mobiele gebruikers zijn op een kleine afstand kan het zijn dat het 4G-netwerk overbelast raakt waardoor de portofoon geen verbinding kan maken. Is er een WIFI-netwerk ingesteld dan neemt dit het over.

HUUR- EN KOOP MOGELIJKHEDEN

Bij R&S Communications B.V. is het mogelijk om portofoons te kopen óf te huren. Wilt u portofoons kopen, ga dan naar de R&S Communications webshop. In onze webshop vind u een groot aanbod aan portofoons, oortjes en complete sets. Staan hier niet de portofoons en accessoires tussen die u zoekt? Neem dan contact met ons op om het buiten de webshop om te bestellen. 

Bent u op zoek naar portofoons maar wilt u dit gaan gebruiken voor een korte periode? Denk dan eens aan het huren van portofoons! Hierbij hoeft u zelf geen investering te doen voor de tijdelijke inzet van portofoons. Wij hebben een verhuurvloot van meer dan 5.000 portofoons en bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan licentievrije portofoons, DMR-portofoons, TETRA-portofoons, ATEX-portofoons en 4G-portofoons. Portofoons en accessoires kunt u per dag, week, maand of jaar bij ons huren. Wilt u meer informatie ontvangen over het huren van portofoons en accessoires? Neem dan contact met ons op. 

Twijfelt u of wilt u graag meer informatie over bepaalde producten of de werking hier van? Neem dan contact met ons op via 088-7710177 of webshop@rscomm.nl en maak gebruik van onze kennis en expertise. Wij helpen u graag verder!

DE R&S COMMUNICATIONS AANPAK

Elke sector vraagt  verschillende toepassingen en mogelijkheden van hun portofoons. Door de ruim 20 jaar ervaring in radio communicatie kent R&S Communications de valkuilen én oplossingen die het meest geschikt zijn. R&S gaat met u in gesprek en adviseert u bij de keuze voor de juiste oplossing. Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een offerte voor de besproken oplossing. De offerte is op basis van huur, koop óf een combinatie van beide opties. Zo ziet u direct wat voor u de meest geschikte oplossing is. Indien gewenst is het mogelijk om de besproken om de materialen voor een korte periode uit te testen op locatie. Voldoet deze oplossing niet aan de door u gestelde eisen? Dan wordt er een nieuw plan gemaakt, ontvangt u een nieuw voorstel en worden de nieuwe materialen nogmaals getest. Na een positieve afronding van de proefperiode en goedkeuring van de offerte worden de materialen volgens de afgesproken voorwaarden opgeleverd.

GESPREK

U plant een kennismakingsgesprek in om de situatie in kaart te brengen en desbetreffende wensen door te nemen.

OFFERTE

Naar aanleiding van het gesprek ontvangt u een huur en/of koop offerte.

TEST OP LOCATIE

Indien gewenst worden de materialen getest op locatie om de juiste werking te waarborgen en verwerken wij dit in een nieuwe offerte.

OPLEVERING

Na goedkeuring op de offerte worden de portofoons en eventuele installaties opgeleverd.
Winkelwagen

Vraag een offerte aan

Wilt u meerdere artikelen bestellen of in grote hoeveelheden? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177