Vragen over ons verkoopassortiment of verhuurmogelijkheden?

Bel 088-7710177 of mail naar webshop@rscomm.nl

Vaste objecten

Wij bouwen passende communicatie oplossing voor in elk vast object. Van concertzaal, voetbalstadion en zwembad tot schoolgebouw. 

onze markten

Portofoons voor vaste objecten

Verhoog uw productiviteit, veiligheid en bereikbaarheid door gebruik te maken van portofoons. Door één druk op de knop kunt u collega’s bereiken op de momenten dat u dit nodig heeft. Goede communicatie is de basis van elk team en kan letterlijk van levensbelang zijn. R&S Communications denkt graag mee in de mogelijkheden voor uw locatie. Wij bouwen een passende communicatieoplossing voor een tijdelijk- of langdurige periode en geheel naar uw wensen en inzichten. 

Vergunningsvrije portofoons

Volstaan voor korte afstanden.

Vergunningshoudende portofoons

Voor grote afstanden of binnen gebouwen.

4G portofoons

Geeft u landelijke dekking.

Diverse accessoires

Van speakermicrofoons tot diverse type beveiligingsoortjes.

Wij geven u graag advies voor welke type portofoon het meest geschikt is voor uw situatie. Bent u geïnteresseerd in onze verhuur mogelijkheden voor de korte- of lange termijn? Bekijk dan onze verhuur pagina. 

Benieuwd naar hoe wij uw bedrijf kunnen helpen
op het gebied van communicatie?

Iedere gebruikssituatie vraagt om een andere oplossingen. Wij zorgen ervoor dat u als particulier of bedrijf met vertrouwen kunt communiceren op de best passende manier.

Winkelwagen

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar huurportofoons of wilt u een (verkoop) offerte voor één van onze artikelen ontvangen? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177 of chat met een van onze medewerkers.