25 

jaar actief inradio communicatie

Hi, wij zijn R&S Communications!

R&S Communications is de nummer één op het gebied van portofoon oplossingen. Met meer 25 jaar ervaring op het gebied van analoge, digitale, TETRA en 4G technieken weten wij altijd een passende oplossing te vinden voor uw communicatie vraagstuk. 

 Wij zijn groot in de verkoop én verhuur van communicatie apparatuur, laat ons u adviseren en maak gebruik van onze kennis en expertise. Wij werken uitsluitend met bekende merken als Motorola, Kenwood, Hytera en Caltta.

Onze klanten bevinden zich in diverse sectoren, zo leveren wij onder andere aan: evenementen, film & TV, horeca, industrie, retail & BHV, logistiek, vaste objecten, openbare veiligheid en warehousing

Meer over ons

De R&S Communications webshop heeft een groot aanbod aan professionele portofoons en accessoires voor bedrijven en de particuliere markt. Bent u op zoek naar een portofoon met oortje, losse headset of complete portofoon set inclusief de juiste accessoires? R&S heeft wat u zoekt! 

Bent u op zoek naar portofoons maar wilt u dit gaan gebruiken voor een korte periode? Denk dan eens aan het huren van portofoons! Hierbij hoeft u zelf geen investering te doen voor de tijdelijke inzet van portofoons. Wij hebben een verhuurvloot van meer dan 5.000 portofoons en bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan licentievrije portofoons, DMR-portofoons, TETRA-portofoons, ATEX-portofoons en 4G-portofoons. Portofoons en accessoires kunt u per dag, week, maand of jaar bij ons huren.

Wilt u meer informatie ontvangen over het huren van portofoons en accessoires? Neem dan contact met ons op.

GESPREK

U plant een kennismakings gesprek in om de situatie in kaart te brengen en desbetreffende wensen door te nemen.

OFFERTE

Naar aanleiding van het gesprek ontvangt u een huur en/of koop offerte.

TEST OP LOCATIE

Indien gewenst worden de materialen getest op locatie om de juiste werking te waarborgen en verwerken wij dit in een nieuwe offerte.

OPLEVERING

Na goedkeuring op de offerte worden de portofoons en eventuele installaties opgeleverd.

MAAK KENNIS MET HET ervaren team van R&S Communications

Meet the team!

SH

Stefan Henkel

Directeur
EVD

Erik van Dorp

Project Manager
AB

Aad Boumeester

Field Service Engineer
MS

Marco Scheffer

Field Service Engineer

Heeft u nog verdere vragen?

Bel ons op: 088-7710177

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 uur. 

Winkelwagen

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar huurportofoons of wilt u een (verkoop) offerte voor één van onze artikelen ontvangen? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen.

Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177 of chat met een van onze medewerkers.