Vragen over ons verkoopassortiment of verhuurmogelijkheden?

Bel 088-7710177 of mail naar webshop@rscomm.nl

Kijkje achter de schermen bij… de Rotterdam Marathon.

Kijkje achter de schermen bij... de Rotterdam Marathon!

Gepubliceerd op: Dinsdag 18 april 2023

🔺 Afbeelding: Communicatielijnen komen samen in het stadhuis van Rotterdam.

Kijkje achter de schermen bij... de Rotterdam Marathon!

𝐊𝐢𝐣𝐤𝐣𝐞 𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐬𝐜𝐡𝐞𝐫𝐦𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 𝐝𝐞 𝐑𝐨𝐭𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐦 𝐌𝐚𝐫𝐚𝐭𝐡𝐨𝐧… 🏃‍♂️

In opdracht van Golazo Group hebben wij dit jaar weer de communicatie rondom de Rotterdam Marathon mogen verzorgen. Het stadhuis van Rotterdam is traditiegetrouw hét kloppend hart waar alle communicatielijnen bij elkaar komen.

Ook dit jaar hebben wij in samenwerking met Entropia een dekkend netwerk door heel Rotterdam opgeleverd. Vanuit het stadhuis werden de GPS locaties van diverse belangrijke personen getrackt en weergegeven in de dispatcher.

Daarnaast hebben wij een geslaagde pilot gedraaid met onze nieuwe bodycams van Hytera, de VM780. Met behulp van de bodycams werden bezoekers- en verkeersstromen gemonitord en hebben wij samen met de portofoons een compleet pakket opgeleverd op het gebied van crowd management. Dit kwam allemaal samen in het nieuwe platform wat wij binnenkort gaan verkopen én verhuren; het Hytera HyTalk platform.

👇 Wilt u hier meer informatie ontvangen over het Hytera Hytalk en waarom dit hét platform is op het gebied van crowd control? Neem dan contact met ons op via de volgende kanalen 👇


📧: info@rscomm.nl
📞: 088-7710177
🌍: www.rscommunications.nl

#RSCommunications #MotorolaSolutions #Kenwood #Caltta #Hytera #TETRA #DMR #Mission #Critical #Communications #CrowdControl #HyTalk #4GPTT #Bodycams

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar huurportofoons of wilt u een (verkoop) offerte voor één van onze artikelen ontvangen? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177 of chat met een van onze medewerkers.