Vragen over ons verkoopassortiment of verhuurmogelijkheden?

Bel 088-7710177 of mail naar webshop@rscomm.nl

Koningsdag 2023

Koningsdag 2023

Gepubliceerd op: Maandag 1 mei 2023

๐Ÿ”บ Afbeelding: Portofoons opgehaald die zijn gebruikt bij Koningsdag 2023

Koningsdag 2023

๐Š๐Ž๐๐ˆ๐๐†๐’๐ƒ๐€๐† ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐Ÿ”ธ

Koningsdag is traditiegetrouw het startschot van het evenementenseizoen en ook dit jaar waren wij in alle hoeken van het land te vinden. Kroon op het werk was het verzorgen van de communicatie rond de 10 jarige viering van het Koningschap in Rotterdam. ๐Ÿ‘‘ Hierbij moest er een dekkend netwerk worden geleverd waardoor de gehele route met elkaar in contact stond. Hierover later meer!ย #Missioncriticalcommunications

Onze portofoons werden op meer dan 50 events ingezet en daarmee waren wij volledig uitverkocht. Naast de portofoons zijn alle bodycams ook verhuurd, ditmaal voor het inzichtelijk krijgen van bezoekersstromen op 4 grote pleinen in Utrecht.ย #Crowdcontrol

Op dit moment zijn al onze portofoons die uit stonden bij Koningsdag weer opgehaald en worden nu gecontroleerd, gereinigd, omgeprogrammeerd en ingepakt om gebruikt te worden bij de Bevrijdingsfeesten.

๐Ÿ‘‡ Benieuwd of wij u kunnen helpen op het gebied van portofoon communicatie? Neem dan contact op via onderstaande kanalen. ๐Ÿ‘‡


๐Ÿ“ง:ย info@rscomm.nl
๐Ÿ“ž:ย 088-7710177
๐ŸŒ:ย www.rscommunications.nl

#RSCommunicationsย #MotorolaSolutionsย #Kenwoodย #Calttaย #Hyteraย #TETRAย #DMRย #Missionย #Criticalย #Communicationsย #CrowdControlย #HyTalkย #4GPTTย #Bodycamsย #eventsย #Koningsdag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar huurportofoons of wilt u een (verkoop) offerte voor รฉรฉn van onze artikelen ontvangen? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177 of chat met een van onze medewerkers.