Vragen over ons verkoopassortiment of verhuurmogelijkheden?

Bel 088-7710177 of mail naar webshop@rscomm.nl

Project in de spotlight: Qlimax – Enter the Void

Project in de spotlight: Qlimax - Enter the Void

Gepubliceerd op: Maandag 20 november 2023

🔺 Afbeelding: Qlimax tijdens de editie van 2022

Qlimax 2023

Project in de spotlight: 𝗤𝗹𝗶𝗺𝗮𝘅 𝟮𝟬𝟮𝟯 – 𝗘𝗻𝘁𝗲𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗩𝗼𝗶𝗱

Afgelopen weekend vond in de GelreDome het grootste indoor hardstyle evenement ter wereld plaats: Qlimax. Voor de organisatie én security hebben wij tijdens de project- en showperiode een #missiekritisch portofoon netwerk opgeleverd.

Voor het opleveren van dit soort projecten moet er voor een communicatieoplossing worden gekozen dat aan meerdere strenge eisen moet voldoen:

– Dekking binnen- en buiten het stadion; 🏟️
– Voldoende kanalen beschikbaar hebben; 📱
– Kraakheldere communicatie tijdens de show zodat er zelfs onder de meest 𝗲𝘅𝘁𝗿𝗲𝗺𝗲 𝗼𝗺𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗶𝗴𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻 met elkaar gecommuniceerd kan worden 🎶.

Wij danken onze opdrachtgevers Q-dance en TSC Crowd Management voor deze prachtige opdracht en het vertrouwen in R&S Communications B.V.!

Foto credits : Q-dance

👇 Benieuwd of wij u kunnen helpen op het gebied van portofoon communicatie? Neem dan contact op via onderstaande kanalen. 👇

📧: info@rscomm.nl
📞: 088-7710177
🌍: www.rscommunications.nl

#RSCommunications #MotorolaSolutions #TETRA #Mission #Critical #Communications #CrowdControl #events #security #Qdance #Qlimax

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar huurportofoons of wilt u een (verkoop) offerte voor één van onze artikelen ontvangen? Vul onderstaand formulier in om een offerte aanvraag te doen. Het is ook mogelijk om ons per telefoon te bereiken, bel 088-7710177 of chat met een van onze medewerkers.